Mrzí nás, že odcházíte. Smazání účtu je nevratné. Vaše data potom nepůjde obnovit.
V mobilní aplikaci
- Otevřete Spendee a přejděte do Více.
- Sjeďte úplně dolů a klepněte na Smazat účet.
- Zkontrolujte, že zobrazený účet je ten, který chcete smazat, a klepněte na Pokračovat.
- Spendee vám pošle potvrzovací e-mail. Klepněte na Ok a budete odhlášeni.
- Otevřete e-mail a smazání potvrďte. Dokud ho nepotvrdíte, účet se nesmaže. Odkaz platí 24 hodin.
Na webu
Na webu app.spendee.com otevřete Nastavení a zvolte Smazat účet. Smazání potvrdíte v e-mailu stejně jako v aplikaci.
Nejdřív zrušte předplatné
Smazáním účtu se nezruší předplatné koupené přes App Store nebo Google Play. Nejdřív ho zrušte ve svém účtu v obchodě, jinak vám může být naúčtováno další období. Viz Jak zrušit předplatné.